Carnavalsbal Ons Klupke

Het carnavalsbal van Ons Klupke heeft alweer plaatsgevonden, het was een gezellig feest voor de leden en vrijwilligers, bedankt voor iedereen die ervoor heeft gezorgd dat deze avond een groot succes is geworden. Het was weer tijd om een nieuwe Ons Klupke prins te onthullen, dit jaar is prins Remco onthult, door de Herpse prins Ralf en zijn gevolg. We wensen iedereen een hele fijne en gezellige carnaval, alaaf!

Huldiging 10 jaar vrijwilliger

Tijdens de jaarvergadering zijn er vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat zij zich al 10 jaar inzetten voor de leden van Ons Klupke. Het gaat om de volgende vrijwilligers: Ria Bens Wilma van Poppelen Dames bedankt voor jullie inzet en op naar nog vele jaren!

Nieuw bestuurslid

Vanaf oktober is Stan de Kleijn bestuurslid geworden van Ons Klupke, hij houdt zich bezig met het in orde maken en houden van de website en de facebookpagina.

Afscheid Anke Schamp als voorzitster van Ons Klupke

Op deze avond hebben we stil gestaan bij het feit dat Anke Schamp vanaf 5 september gaat stoppen als voorzitster van Ons Klupke. We bedanken haar voor de oprichting van Ons Klupke en al haar inzet. Anke blijft nog vrijwilligster, dus we blijven haar zien. Een mooie foto als herinnering van de opening Ons Klupke, Na vele jaren niks veranderd.

Rabo Clubsupport

We zeggen dankjewel aan alle lieve mensen die Ons Klupke een warm hart toe dragen en op ons hebben gestemd. Vanavond was de uitslag van de Raboclubsupport. We mogen een mooi bedrag ontvangen en gaan het zeker weer goed besteden. Nogmaals dankjewel.