Rabo Clubsupport

Ook wij als Ons Klupke hebben meegedaan aan de Rabo Clubsupport. Op 4 oktober 2023 was de uitslag van de Rabo Clubsupport. We zeggen dankjewel tegen alle mensen die Ons Klupke een warm hart hebben toegedragen. We hebben een mooi bedrag ontvangen van € 784.90, dit gaan we zeker weer mooi besteden. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Heropening Slotje

Naar aanleiding van een renovatie heeft op 23 maart 2024 de officiële heropening van Dorpshuis ’t Slotje plaatsgevonden. Op zondag 24 maart 2024 was er een openhuis met allerlei activiteiten i.s.m de gebruikers van ’t Slotje. Ook wij, Ons Klupke, waren zondagochtend aanwezig. Dit was een gezellige ochtend, waarbij wij onze ‘picto’ bingo gespeeld hebben. Iedereen was vrijblijvend uitgenodigd om met onze leden mee te spelen. Als afsluiting is iedereen met een mooie prijs naar huis gegaan.

Carnaval 2024

Wat hebben we een fantastisch carnavalsfeest bij Ons Klupke gehad. Prins John heeft het feest afgetrapt door de nieuwe Prins van Ons Klupke te onthullen. Dit jaar is het Prins Kamil!  En wat ziet Kamil er mooi uit met een nieuwe set veren op zijn steek. Ralf van Son bedankt voor de veren! Na de onthulling hebben we er samen met onze leden, vrijwilligers, raad van 11, Stichting Carnaval en de Hofkapel 2.0 er een geweldig feest van gemaakt.    

Carnavalsbal Ons Klupke

Het carnavalsbal van Ons Klupke heeft alweer plaatsgevonden, het was een gezellig feest voor de leden en vrijwilligers, bedankt voor iedereen die ervoor heeft gezorgd dat deze avond een groot succes is geworden. Het was weer tijd om een nieuwe Ons Klupke prins te onthullen, dit jaar is prins Remco onthult, door de Herpse prins Ralf en zijn gevolg. We wensen iedereen een hele fijne en gezellige carnaval, alaaf!

Huldiging 10 jaar vrijwilliger

Tijdens de jaarvergadering zijn er vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat zij zich al 10 jaar inzetten voor de leden van Ons Klupke. Het gaat om de volgende vrijwilligers: Ria Bens Wilma van Poppelen Dames bedankt voor jullie inzet en op naar nog vele jaren!