Gebeurtenissen tijdlijn

Ons Klupke gebeurtenissen

2020
maart 10

Afgelasting alle groepsactiviteiten

Vanwege het Corona virus, wat in heel de wereld actief is en uit angst voor verdere besmetting zijn vanaf 10 maart 2020 alle groepsactiviteiten tot nader bericht afgelast. Er is geen enkele groepsbijeenkomst meer voor alle deelnemers van Ons Klupke. Een hele vervelende maatregel, maar het moet vanuit de regering en de deskundigen. We wachten af wanneer het weer kan beginnen.

januari 1

Jaarwisseling

Nieuwe website www.onsklupke.nl gaat online!! Deze is gemaakt door Rini Schamp.

2017
september 1

Professionele videoclip met ons eigen Klupke lied

Op vrijdag 1 september 2017 is tijdens het grote feest van het 15 jarig bestaan een heuse videoclip opgenomen met alle deelnemers en ons eigen Klupke lied.

Deze video is opgenomen door Joris, die op de Efteling werkt als entertainer.

 

mei 31

Ons Klupke bestaat 15 jaar!

2014
december 17

Verhuizing naar nieuwe lokatie: ” Klein Slotje”

Verhuizing naar de nieuwe lokatie “Klein Slotje” en de eerste seizoen afsluiting, buiten, met muziek, een optreden van de eigen Muziekklup, een patatkraam en de onthulling van een nieuw naambord. We kregen ook nieuwe vlaggen die de ingang markeren voor de taxi’s.

 

2013
september 17

Oprichting van de Muziekklup

Muziek maakt vrolijk. September 2013 is begonnen met repeteren op instrumenten. Sindsdien zijn er al verschillende optredens geweest.

2012
juni 16

Premiere van opera “Lot”

Samen met 13 deelnemers heeft de theatergroep, vanwege het 10 jarig bestaan van Ons Klupke, binnen een jaar tijd een prachtige opera op de planken gezet met bekende klassieke muziek en een eigen sprookje als libretto.

mei 31

10-Jarig bestaan van Ons Klupke

Het 10 jarig bestaan werd uitbundig gevierd met een boottocht en heerlijk diner bij Moeke Moore in Appeltern

februari 17

Een nieuw, eigen Kluplied

Tijdens het geweldige carnaval openingsbal werd op 17 februari 2012 een nieuw, eigen kluplied gepresenteerd. Dit lied was gemaakt door Geert School, speciaal voor alle deelnemers van Ons Klupke.

januari 6

Drie nieuwe groepen van deelnemers

Vanaf januari 2012 gaat Ons Klupke voortaan draaien met drie groepen: Een Ouderengroep, een Tussengroep en een Jongerengroep, zodat iedereen de aandacht krijgt die bij zijn persoon en leeftijd past.

2011
februari 12

Ontvangen onderscheiding “De Gouden Oogappel” van de gemeente Oss

Uit de handen van wethouder Chris Ermers ontving voorzitter Anke een onderscheiding van de gemeente Oss: “De Gouden Oogappel” vanwege haar verdiensten voor Ons Klupke. Tegelijk maakte zij daarmee kans om gekozen te worden tot Vrijwilliger van het jaar 2011. (Dit is zij uiteindelijk niet geworden).

De uitreiking was in de grote zaal van het Slotje in aanwezigheid van prins Carnaval en de Raad van Elf en alle vrijwilligers van Ons Klupke en de deelnemers.

  •     OOgappel

2007
mei 31

Alweer vijf jaar Ons Klupke

  •     5-jarig bestaan

2006
september 15

Oprichting van de Sportklup

Bewegen is goed voor iedereen dus ook voor de leden van Ons Klupke. Met ondersteuning van fysiotherapeuten is in september 2006 de sportclub opgericht. De shirts werden gesponsord door Caravanbedrijf Cor van den Oever uit Herpen.

2002
augustus 23

Officiele opening van Ons Klupke

Op 23 augustus 2002 werd met een feestelijke opening Ons Klupke gestart in Het Slotje te Herpen

2001
augustus 27

Oprichting Ons Klupke

Ons Klupke: een begrip in Herpen en omgeving.

Tot deze datum was er binnen de toenmalige gemeente Ravenstein nog weinig tot niets georganiseerd voor mensen met een handicap. Ons Klupke is ontstaan op initiatief van enkele ouders met ondersteuning van MEE om deze leemte op te vullen. Er is een stichting in het leven geroepen: ” Stichting Ons Klupke”, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en alles is notarieel vastgelegd.

Reacties zijn gesloten.