Draaiavonden 2023

Het nieuwe jaar is begonnen en zo beginnen we langzaam aan ook weer met de draaiavonden op de vrijdagen voor de leden van Ons Klupke maar ook de muziekklup, kookklup en sportklup gaan weer van start. Neem een kijkje in de planning om te zien wanneer de draaiavonden van de verschillende groepen zijn, wat er die avond op de planning staat en waar de draaiavonden zijn. Wij wensen jullie allemaal weer veel plezier!

Website update

Het is even stil geweest op de website, momenteel zijn we druk bezig achter de schermen om de site weer geheel up to date te krijgen. De tijdlijn is al aangepast of neem een kijkje op onze facebookpagina. https://www.facebook.com/Ons-Klupke-Herpen-102762789144249 We hebben inmiddels het 20 jarig bestaan gevierd, hier wordt binnenkort een fotoalbum van geplaatst. Inmiddels zijn de draaiavonden weer in volle gang en kijken we uit naar de kerstviering.

Op bezoek bij de Brandweer in Arnhem

Ons Klupke is bij de Brandweer gegaan!! Leden en vrijwilligers van Ons Klupke hadden dankzij Cora een geweldige en spannende dag op 7 mei bij de Brandweer van Arnhem op uitnodiging van Willie Bens. Ze mochten enorme branden blussen. Hierbij alvast wat indrukken. Meer foto’s volgen later.