Terugblik actief Herpen

Het is alweer een maand geleden dat we deelnamen aan actief Herpen, een evenement dat georganiseerd was om de Herpse verenigingen te promoten. Wij kijken mooi terug op deze dag, het was de eerste dag dat we onze nieuwe sticker van de grote trom mochten laten zien en heeft de muziekklup ook 2 mooie optredens mogen laten zien. Ook was er 2 keer een samenwerking met muziekvereniging Sint Hubertus.

Bij ons kraampje hadden we foto’s, boeken en aangepaste spellen om te laten zien wat de leden van Ons Klupke allemaal doen op de vrijdag avonden en natuurlijk ook wat het inhoudt om vrijwilliger te worden bij Ons Klupke.

Wanneer deze dag je misschien enthousiast heeft gemaakt om lid te worden of vrijwilliger verwijzen we je graag naar de aanmeldpagina op de website.

Al met al dus ook door het mooie weer een geweldige dag. Tevens met dit bericht willen we iedereen een fijne vakantie wensen, we gaan alweer naar de laatste draaiavonden van dit seizoen. Het programma voor volgend seizoen zal binnenkort in de agenda op de website gezet worden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.